Бивша супруга Жељка Јоксимовића има манир да на свом Инстаграм профилу објављује фотографије са плаже, крај базена и то у оскудном бикинију, због чега врло привлачи пажњу медија и јавности.

Весна Јоксимовић, иако није јавна личност, нехотећи је постала део јавне сцене, део готово свих домаћих портала и таблоида, а највише се када је она у питању коментаришу њен изглед и њено понашање.

Свесна да својим објавама врло интригира, бивша супруга Жељка Јоксимовића редовно са пратиоцима на Инстаграму дели садржаје који се могу двосмислено доживети, а посебну пажњу привлаче објаве које се тиче њене прошлости, тачније периода док је још била у браку са славним кантаутором.

Једна баш таква фотографија, настала давних дана док су Весна и Жељко Јоксимовић још увек били у браку и данас је осванула на њеном профилу.

На слици бивши супружници позирају загрљени, музичар своју драгу држи око струка, док крај њих поносно и са осмехом стоји њихов венчани кум, глумац Ненад Јездић.

Фото: Инстаграм принтскирн/the_vesna_009

 

 

Поменута фотографија по Веснином опису настала је на Дивчибарима, планини свега неколико километара удаљеној од Ваљева где су сво троје одрасли, а реч је о деведесетим годинама.

Уз поменуту објаву, којом је поново скренула пажњу на себе, Весна је објавила песму Арсена Дедића "О младости дај стани на час".

По мишљењу многих она је поново послала двосмислену поруку, која се засигурно Жељковој садашњој изабраници Јовани Јоксимовић неће допасти.

(Story)

БОНУС ВИДЕО: