Анђела Ражнатовић, ћерка покојног Жељка Ражнатовића Аркана и глумице Љиљане Мијатовић отворила је Јутјуб канал, на коме објављује савете о вери и разне поуке и приче о духовним темама.

Њен канал обилује занимљивим причама о црквеном животу, а неке од видео-снимака који се тамо могу наћи су и: "Велики пост и џигерица", "Ђавоиманост и покајање", "Како делују демони", "Којим послом треба да се бавимо?", а у неким од њих она са свештеником разговара и на питања попут: "Преварила сам мужа, да ли да му кажем, оче?". Ту је и много молитви, беседа патријарха и духовника...

За неупућене, Анђела је рођена 1980. године, а завршила је Богословски факултет, а објавила је и збирку песама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Istinita svedočanstva

 

 

Анђела је својевремено направила пометњу у домаћим медијима, када се појавила на рођендану Анастасије Ражнатовић. Присуствовала је и венчању полубрата Вељка Ражнатовића са Богданом Родић и том приликом им поклонила икону Белог анђела.

Пре скоро две деценије Анђела се нашла у српској штампи јер је започела романсу са Кристијаном Голубовићем док је служио затворску казну у Грчкој.

Фото: Јутјуб принтскрин/Istinita svedočanstva

 

 

- Седела сам са Кристијановом мамом у канцеларији управника затвора. Онда је ушетао он. Обучен скроз у црно, с манирима правог џентлмена. Одмах ме је купио - изјавила је тада Анђела, а и Кристијан је за медије радо говорио о њој.

- Кад је Анђела први пут дошла да ме посети, настала је права паника. Цео затвор се дигао на ноге, управа је трчала да је упозна - рекао је Кристијан, који је Анђелу описивао као "емотивну, патријархалну девојку".

Фото: Јутјуб принтскрин/Istinita svedočanstva

 

 

Медији су 2001. писали како Кристијан најављује и свадбу са Аркановом ћерком, али до тога није дошло.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: