Anđela Ražnatović, ćerka pokojnog Željka Ražnatovića Arkana i glumice LJiljane Mijatović otvorila je Jutjub kanal, na kome objavljuje savete o veri i razne pouke i priče o duhovnim temama.

NJen kanal obiluje zanimljivim pričama o crkvenom životu, a neke od video-snimaka koji se tamo mogu naći su i: "Veliki post i džigerica", "Đavoimanost i pokajanje", "Kako deluju demoni", "Kojim poslom treba da se bavimo?", a u nekim od njih ona sa sveštenikom razgovara i na pitanja poput: "Prevarila sam muža, da li da mu kažem, oče?". Tu je i mnogo molitvi, beseda patrijarha i duhovnika...

Za neupućene, Anđela je rođena 1980. godine, a završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama.

Foto: Jutjub printskrin/Istinita svedočanstva

 

 

Anđela je svojevremeno napravila pometnju u domaćim medijima, kada se pojavila na rođendanu Anastasije Ražnatović. Prisustvovala je i venčanju polubrata Veljka Ražnatovića sa Bogdanom Rodić i tom prilikom im poklonila ikonu Belog anđela.

Pre skoro dve decenije Anđela se našla u srpskoj štampi jer je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj.

Foto: Jutjub printskrin/Istinita svedočanstva

 

 

- Sedela sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio - izjavila je tada Anđela, a i Kristijan je za medije rado govorio o njoj.

- Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna - rekao je Kristijan, koji je Anđelu opisivao kao "emotivnu, patrijarhalnu devojku".

Foto: Jutjub printskrin/Istinita svedočanstva

 

 

Mediji su 2001. pisali kako Kristijan najavljuje i svadbu sa Arkanovom ćerkom, ali do toga nije došlo.

(Kurir)

BONUS VIDEO: