Бабy Ласагна, иначе, већ дуже време ужива у емотивном односу са Елизабетом Ружић са којом гради породични дом.

Документарац о музичару емитован је на ХРТ, а он је том приликом причао о односу са својом лепшом половином са којом планира будућност.

У документарцу се појављује и његова девојка Елизабета Ружић, а осим што су открили како су се упознали, показали су и будућу кућу у истарском Каштелиру на којој Марко доказао као грађевинац.

ФОТО: Принтскрин ХРТ

 

Његова вереница открила је како су се упознали.

- Када смо се упознавали, било је очито да је музика ту и да ће увек бити ту, па сад било више или мање. Али било је увек јасно да он неће тако лако одустати од музике - рекла је Елизабета.

- Марко и ја се знамо преко три године. Упознали смо се на Инстаграму. Он је свирао у бенду, ја сам знала за њих и онда сам рекла: 'Види који згодан лик'. Затим сам га одлучила да га додам на Инстаграму. Он је мене запратио назад и јавио ми се. Лове сторy 21. века - испричала је Маркова вереница, а он се надовезао:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)


- Елизабета ми је рекла да кад је дошла кући да је упалила своју "хеартбреак" плејлисту песама јер је по њој сусрет прошао грозно, али по мени је било савршено. Нисам се ни вратио до Умага, већ сам јој послао поруку: 'Еј, кад ћемо опет?' - рекао је музичар.

Око визуелног дела "пројекта" Бабy Ласагне стоји Елизабета.

- Верујем у њен музички укус. Она је исто завршила школу за клавир па је сматрам барем делимично музичарком. Верујем њеном укусу и процени тако да све песме које сте чули од Бабy Ласагне, она је рекла "да" тим песмама. Треба знати слушати. Често его не да, поготово тај мушки его... али на крају се исплати - рекао је Марко кроз смех. Додао је да је Елизабета заправо "покренула" цели тај пројект Бејби Лазање.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)


- Писао сам за друге и онда сам почео да кукам и да се жалим све време бих ја нешто своје. Сећам се кад смо се возили у ауту, а она ми је културно и између редова рекла да сам досадан и да направим нешто своје - каже он.

( Курир.рс / Блиц / Сторy.хр / )