Само 10 најбољих ће проћи у супер финале, које ће се одржати у суботу, 11. маја, а тамо ће се такмичити чак 26 земаља. Наша представница Теyа Дора већ је обезбедила своје место у финалу са песмом "Рамонда", након сјајног наступа у првој полуфиналној вечери.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDEN GOLAN (@golaneden)

 

Непосредно пре почетка другог полуфинала, израелска представница Еден Голан је изразила своје дивљење према српској делегацији. Она је истакла да обожава Србију и да је песма Теyе Доре, "Џанум", дирнула њу и многе друге. Такође, открила је да је упозната са Теyиним претходним песмама, што је додатно истакло њену подршку нашој представници.

Након наступа Теyе Доре, хрватски представник се суочио са изазовом, будући да је његов трон озбиљно пољуљан. Ово је додатно узбудило такмичење и оставило публику и фанове у нестрпљењу пред одлуку о проласку у супер финале.

Фото: Принтскрин/ Твитер/Eurovision Insider

 

 

Еден Голан, представница Израела, изјавила је да ужива у такмичењу и да је фокусирана на пружање најбољег могућег перформанса. Такође је истакла да је поносна што представља своју земљу и да је окружена подршком, а посебно је похвалила тим за обезбеђење који се брине о њој.

- Обожавам Србију! Мислим да Теyа Дора има одличну песму, баш ме је дирнула. Иначе, знам неке њене претходне песме. "Моје море..." - запевала је она кратко стихове Теодорине песме "Џанум", па открила да ли се срела са нашом представницом.

Фото: Профимедиа

 

 

- Уживам овде заиста, радим оно што највише волим. Фокусирана сам на музику и добру енергију. Доста људи ме подржава, поносна сам што представљам своју земљу, поготово у овом тренутку. Фокусирана сам на то да добро одрадим наступ, да имам најбољи перформанс и искажем наш глас. Имам цео тим обезбеђења који брине о мени, третирају ме одлично! Заиста уживам и осећам се одлично - рекла је представница Израела - изјавила је Еден Голан за "Телеграф"

БОНУС ВИДЕО: