Роквић је кренуо пут Егине како би прикупио средстава за своју фондацију, која ће овог пута новац дати дечијој онкологији.

Он се редовно са овог пута оглашава на Инстаграму, а сада је својим пратиоцима открио шта свакодневно једе током дана.

- Питате ме шта једем. За доручак имам две проверене варијанте: Обично доручкујем око 05:30. Опција 1: четири парчета хлеба или тортиља са путером (може и кикирики путер) и пуно меда преко. Опција 2: овсене пахуљице, чиа, бадеми, урме, банана, доста меда, млеко (сојино). Ове две комбинације мењам из дана у дан, дају ми енергију за пар сати хода и трчања.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

 

После поста сам један дан променио доручак и убацио трећу варијанту са јајима (грешка) једва сам изгурао дан, пошто организму треба много енергија да вари протеинску храну, тако да сам умало заспао на шест километара тог дана.

У току руте поједем два енергетска бара, сјајни су, написао је Роквић и наставио.

- Понео сам и гелове које користе тркачи и бициклисти али их не користим. Поједем две банане, пијем доста воде, сигурно три - четири литра током руте и електролите такође током руте. Електролити су обавезни да надоместе губитак соли и минерала. Поједем и неку чоколаду, обично ми људи успут дају, као и сладолед.

Када завршим дневно трчање попијем протеински шејк који је обавезан за очување мишића!

Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

 

После тога супа или чорба, а ручак протеин (риба или печурке, грашак, пасуљ, када је био пост или сада месо, поврће, кромпир, рижа и салата) јаја.

Такође за вечеру поједем слично нешто као за ручак.

Е да, прија и једно пивце после напорног дана, пивце за живце, нашалио се Никола

- И све ово џаба ако нема радости и душе и чисте вере. Са те две најбитније ствари, овај план само помаже да се сигурније дође до циља! Уз Божију помоћ! Радујмо се, написао је Роквић.

Подсетимо, Никола Роквић и његова супруга Бојана основали су фондацију која има за циљ да помогне онима којима је помоћ најпотребнија, а певач је пешака кренуо пут Атине, до манастира Светог Нектарија Егинског, и на том путу ће прикупљати средства за дечју онкологију.

БОНУС ВИДЕО: