Данас је тачно деветнаест година од смрти познате певачице. Екипа новинара Курир телевизије се нашла испред куће у којој је живела певачица, а за коју се говорило да је уклета: 

- 2019. године у овој кући почињено је убиство. Два момка су у алкохолисаном стању насрнули једно на друго, а један је нажалост преминуо. Ова кућа је требала да буде срушена, међутим то се није десило. Кућа и даље стоји таква каква је и остављена. Да ли је уклета или није не би смо ми да судимо, али с обзиром на ситуације које су се дешавале овде све наводи на то - изјавио је један од саговорника, па испричао како су изгледали срећнији дани у тој кући.

Фото: Јутјуб принтскрин/StudioMMI Juvekomerc

 

- Раније је овде било дивно. Сви у комшилуку смо имали бесплатан концерт, свакодневно. Сећам се кад дође Цуне Гојковић и остала екипа па певају уживају, а нама лепо јер слушамо такве великане како нам певају за џабе. Жао нам је што није успела да има децу и што се одала пороцима, и што ју је то коштало на крају, али таква јој је била судбина - открио је комшија који није желео да изађе пред камере. 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: