Европу тресе евровизијска грозница након што је у Малмеу почела 68. Евровизија, највеће музичко такмичење Старог континента.

Досадашњи шоу није разочарао – током две полуфиналне вечери видели смо велики број незаборавних наступа, а као и увек када је реч о Песми Евровизије, костим је један од најважнијих делова перформанса.

Међу одевним комбинацијама које смо видели на великој евровизијских бини кроз историју је било многих ванвременских креација које неће бити заборављене, а једну од најлепших носила је наша Екстра Нена.

Певачица Снежана Берић, која је познатија под псеудонимом Екстра Нена на нашим просторима, представљала је Југославију у Шведској 1992. године, када је певала "Љубим те песмама", а иако је заузела 13. место – несумњиво је оставила утисак.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Екстра Нена наступила је у божанственој макси-тоалети, светлуцавом моделу халтернецк хаљине, која се копча из врата и открива рамена. Дизајн ове креације потписује српска модна креаторка Верица Ракочевић, која се одлучила за суптилан А-крој, па се хаљина постепено шири од кукова.

Реч је о разнобојној и светлуцавој тоалети, која одише гламуром какав се очекује на позорници Евровизије, а Екстра Нена је у њој изгледала величанствено.

Певачица је, иначе, поново обукла исту хаљину 2020. године, када је наступила у ревијалном делу Беовизије, а тада је изгледала малтене идентично као 28 година раније!

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: