Маша промовише куповину и употребу половне гардеробе на Инстаграму и Тик Току, а неретко се својим пратиоцима похвали оним што је уловила.

ФОТО: Принтскрин ТикТок masamemedovic

 

Она је сада леп и сунчан дан искористила за одлазак на Каленић пијацу у Београду где је купила страва одећу познатих брендова.

Маша је ствари испробавала на улици, снимала се, а када је дошла кући својим пратиоцима је све показала у крупном плану.

Маша: "Обожавам сецонд ханд"

- Обожавам "сецонд ханд", јер са сигурношћу знам да су ствари које пронађем уникатне. Научила сам да шијем и волим да експериментишем са стварима које су ми велике, па одмах по доласку кући из секнд хенда седнем за машину да нешто сузим, скратим, утегнем и тако га начиним својим - испричала је Маша једном приликом у интервјуу за Елле.

Понела аутфит од 1.000 динара

Подсетимо, Мемедовићева је недавно својим пратиоцима открила је да је одело нашла у радњи "сецонд ханд" и то за само 1.000 динара.

"Видела сам да Хајли Бибер носи одело на пруге, па се сетих да сам купила исто такво у сецонд ханду за хиљадарку", написала је она у опису објаве.

Једина разлика је у цени и у томе што је Машино сиво одело "Хуго Босс", док је Хејлина креација сакоа 1.500 евра и панталоне 999 евра.

Блиц