Maša promoviše kupovinu i upotrebu polovne garderobe na Instagramu i Tik Toku, a neretko se svojim pratiocima pohvali onim što je ulovila.

FOTO: Printskrin TikTok masamemedovic

 

Ona je sada lep i sunčan dan iskoristila za odlazak na Kalenić pijacu u Beogradu gde je kupila strava odeću poznatih brendova.

Maša je stvari isprobavala na ulici, snimala se, a kada je došla kući svojim pratiocima je sve pokazala u krupnom planu.

Maša: "Obožavam second hand"

- Obožavam "second hand", jer sa sigurnošću znam da su stvari koje pronađem unikatne. Naučila sam da šijem i volim da eksperimentišem sa stvarima koje su mi velike, pa odmah po dolasku kući iz seknd henda sednem za mašinu da nešto suzim, skratim, utegnem i tako ga načinim svojim - ispričala je Maša jednom prilikom u intervjuu za Elle.

Ponela autfit od 1.000 dinara

Podsetimo, Memedovićeva je nedavno svojim pratiocima otkrila je da je odelo našla u radnji "second hand" i to za samo 1.000 dinara.

"Videla sam da Hajli Biber nosi odelo na pruge, pa se setih da sam kupila isto takvo u second handu za hiljadarku", napisala je ona u opisu objave.

Jedina razlika je u ceni i u tome što je Mašino sivo odelo "Hugo Boss", dok je Hejlina kreacija sakoa 1.500 evra i pantalone 999 evra.

Blic