- Хвала вам на порукама забринутости. Ово је био несрећни случај и ја се добро осећам, одмарам у хотелу са пакетом леда. Видимо се у недељу - поручио је Ноле на Иксу (некадашњи Твитер).

Инцидент се догодио док је Новак делио аутограме на изласку са терена Форо Италико, када је са трибина полетела флаша и погодила посред темена српског тенисера.

Србин се одмах ухватио за главу и спустио се на колена. Они који су били присутни кажу да се могла видети крв на глави светског броја један.

Иако се у почетку није знало да ли је Новак намерно или случајно погођен, снимак из другог угла открио је да је флаша сасвим случајно завршила на Новаковој глави - када се навијач савио како би добио аутограм, она је испала из ранца и погодила тенисера.

Новаку је указана помоћ, након чега је отишао у хотел.

Огласио се и турнир

Стигла је и званична објава организатора Мастерса у Риму.

- Новак Ђоковић, након што је напустио Централни терен на крају свог меча, био је погођен флашом док је потписивао аутограме навијачима. Подвргнут је одговарајућим медицинским третманима и већ је напустио Форо Италико да се врати у свој хотел. Његово стање није узрок за забринутост - саопштила је Управа турнира.

Подсетимо Ђоковић је отказао конференцију после меча јер му се указивала помоћ.

БОНУС ВИДЕО: