У Малмеу се тренутно одржава 68. Евровизија, највеће музичко такмичење Европе, на ком Србију представља Теја Дора својом емотивном композицијом "Рамонда".

Наша представница наступила је у првом полуфиналу и оставила сјајан утисак бајковитим наступом и феноменалним извођењем ове емотивне баладе, а није дуго чекала да сазна хоће ли се такмичити и у финалу.

Србија је прва чије је име прочитано, а наш тим дочекао је ову лепу вест уз велику радост.

Међутим, на друштвеним мрежама ништа мању пажњу није привукла реакција хрватске делегације и музичара Марка Пуришића, који је познатији под уметничким именом Бејби Лазања.

Када су водитељке Петра Меде и Малин Акерман саопштиле да Србија иде у финале, представници Хрватске су скочили од радости и почели да славе успех својих колега, а Бејби Лазања је весело ударао у преграду која га дели од српске екипе.

"Бејби Лазања и Теја Дора најбољи другари", "Како Марко навија", "Молим вас, погледајте Хрвате", "Тито би био пресрећан", "Ма, видите Лазањицу"... неки су од коментара на друштвеним мрежама.

Фото: Х принтскрин/@SerbiaESC

 

 

Представница Србије Теја Дора, чије је право име Теодора Павловска, и представник Хрватске у одличним су односима од почетка своје евровизијске приче. Пре него што су се упознали, Бејби Лазања је рекао да се нада да ће њих двоје рекреирати чувену фотографију Лорин и Карије, због Теодорине сличности с прошлогодишњом победницом и Маркове с представником Финске на Евровизији 2023, што су и учинили.

Они су наставили дружење у Малмеу, па је тако Бејби Лазања присуствовао прослави рођендана наше представнице, а обоје говоре веома похвално једно о другом.

– То је балканска ствар, не знам да ли ћете разумети, али када се видиш с неким и поздрављаш фин си –" Здраво, како си"… Али кад је Теја Дора у питању, то је само "Е, шта има". Она је невероватна уметница, не знам да ли сте слушали друге песме, она и репује... – рекао је Пуришић у интервјуу за WиWи блогс и открио да његова делегација непрестано пева српску песму. – Нон-стоп је певамо, морамо да престанемо, увек нам је у главама.

Бејби Лазања, иначе, важи за убедљивог фаворита на овогодишњој Евровизији.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: