Треба ли укинути ријалитије?

- Да, јер су токсични! Омладина је због ријалитија и ружних ствари које гледа на телевизији постала агресивна. Нека се љути ко хоће, али сматрам да у Србији не треба да постоји та врста програма.

 

 

Постоје ли пријатељства на естради?

- Постоје! Ја имам мало али одабрано друштво. Мој највећи пријатељ са естраде је Џенан Лончаревић, са њим сам баш близак. Волим и поштујем Ивану Селаков, Милицу Тодоровић, Милицу Павловић... Са њима сам у контакту, виђамо се, али не толико често, јер ни ја ни оне немамо превише слободног времена.

Фото: АТА имагес

 

Да ли су силикони мерило лепоте?

- Не, они нису мерило ничега! Силикони ми се нимало не свиђају. Волим природне девојке, оне су мој тип. Наравно, не осуђујем никог ко је ставио имплантате јер свако има право да ради шта хоће са својим телом. Није лепо претеривати ни у чему, па ни у пластичним операцијама.

Подржавате ли геј бракове?

- Нека љуби ко кога хоће. Није моје да судим. Сви су добродошли код мене на концерте, ја не делим људе ни по националности ни по сексуалном опредељењу.

Да ли превару треба праштати?

- Ја не праштам! Десило ми се једном... Девојка ми је рекла да ме је преварила и то јој нисам опростио. Просто, ако те једном превари, увек ће! Ја сам тип који не вара. Имао сам искушења, то је нормално, али боље да везу окончам на поштен начин него да неког правим будалом.

(Информер)