- Сањала сам Светог Василија Острошког који ми се неколико пута јављао у сан и који ми је негде наговештавао догађаје који ће ми се десити у животу. И један од снова јесте био сан када сам ја осетила једну топлину иза леђа. Испред мене је био свештеник и ја сам се окренула да видим шта је то. И видела сам одору црвену са златним и осетила сам топлину.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Novo jutro

 

 

- И свештеник је тад рекао: "Не бој се, кћери, немој ничег да се бојиш", ја сам тад била под неким и притисцима и тако - имала сам велике борбе и унутрашње и спољашње, и свештеник је рекао: "Немој ништа да се бориш, Свети Василије ти чува леђа!" И ја сам питала: "Свети Василије?", каже: "Да, то је светац који чини чуда, то је босоноги светац који чини да чуда постану могућа". Ја сам устала сутрадан и рекла: "Да, мој хашхтаг ће бити "мала која чини чуда" - испричала је Јована Јеремић својевремено.

Она је истакла како од тада сања "значајне снове" и како јој многи нису веровали у оно што сања.

- Људи који су се спрдали са мојим сновима углавном су ме касније звали да ми кажу како им се нешто десило. Они морају да схвате да се нису са мном спрдали, него су исмејавали Свеца.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

"Сину ћу дати име Василије"

- Најважније је да смо ми срећни и да смо у озбиљној вези. И он је остварен човек и ја сам остварена жена. Извесно је да ћу се преселити код Драгана, али шта мој стан може да се изда. Мени је сигурно суђено да родим још једно дете. Мој заштитник је свети Василије Острошки и његову заштиту сам стекла јер је осећам у души и сањала сам га неколико пута, трудила сам се својим стилом живота да не улазим у неке грехове који ми нису потребни и да не грешим. Син ће ми се звати Василије у знак захвалности светом Василију Острошком - рекла је она за "Телеграф".

БОНУС ВИДЕО: