- Sanjala sam Svetog Vasilija Ostroškog koji mi se nekoliko puta javljao u san i koji mi je negde nagoveštavao događaje koji će mi se desiti u životu. I jedan od snova jeste bio san kada sam ja osetila jednu toplinu iza leđa. Ispred mene je bio sveštenik i ja sam se okrenula da vidim šta je to. I videla sam odoru crvenu sa zlatnim i osetila sam toplinu.

Foto: Jutjub printskrin/ Novo jutro

 

 

- I sveštenik je tad rekao: "Ne boj se, kćeri, nemoj ničeg da se bojiš", ja sam tad bila pod nekim i pritiscima i tako - imala sam velike borbe i unutrašnje i spoljašnje, i sveštenik je rekao: "Nemoj ništa da se boriš, Sveti Vasilije ti čuva leđa!" I ja sam pitala: "Sveti Vasilije?", kaže: "Da, to je svetac koji čini čuda, to je bosonogi svetac koji čini da čuda postanu moguća". Ja sam ustala sutradan i rekla: "Da, moj hašhtag će biti "mala koja čini čuda" - ispričala je Jovana Jeremić svojevremeno.

Ona je istakla kako od tada sanja "značajne snove" i kako joj mnogi nisu verovali u ono što sanja.

- LJudi koji su se sprdali sa mojim snovima uglavnom su me kasnije zvali da mi kažu kako im se nešto desilo. Oni moraju da shvate da se nisu sa mnom sprdali, nego su ismejavali Sveca.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

"Sinu ću dati ime Vasilije"

- Najvažnije je da smo mi srećni i da smo u ozbiljnoj vezi. I on je ostvaren čovek i ja sam ostvarena žena. Izvesno je da ću se preseliti kod Dragana, ali šta moj stan može da se izda. Meni je sigurno suđeno da rodim još jedno dete. Moj zaštitnik je sveti Vasilije Ostroški i njegovu zaštitu sam stekla jer je osećam u duši i sanjala sam ga nekoliko puta, trudila sam se svojim stilom života da ne ulazim u neke grehove koji mi nisu potrebni i da ne grešim. Sin će mi se zvati Vasilije u znak zahvalnosti svetom Vasiliju Ostroškom - rekla je ona za "Telegraf".

BONUS VIDEO: