Представник Швајцарске Немо Метлер освојило је прво место у финалу "Евровизије 2024". Немо је у фото финишу такмичења било друго место на кладионицама, а после гласања успело је ипак да дође до првог места.

Наша представница, Теја Дора освојила је 17. место са песмом "Лила Рамонда" и истакла је да је задовољна. 

Интерсантан је податак да је Бејби Лазања случајно дошао на такмичење "Доре". Хрватска певачица Жижа се повукла са такмичења, а на њено место је дошао Марко, односно Бејби Лазања којије одушевио свет. 

Фото: Профимедиа

 

 Жижа је решила да се захвали Марку, па је на Инстаграм профилу поделила његову песму "Рим Тим Таги Дим" у споријем темпу.

Певачица је на једној од својих објава написала следеће:

- Ово није случајно... ово је записано негде у звездама...Ово се очито морало догодити. Још је невероватније из моје перспективе јер знам колико се ситуација морало посложити, да вам бар могу то некако описати, али мимо тога, Марко, то што си био резерва је требало бас тако бити! Има ли боље приче од тога? ФИЛМСКИ! То је само доказ да кад је некоме нешто суђено - наћи ће пут! - написала је она.

 

 

Марко се пре финала огласио у кратком видеу својим пратиоцима: 

- Желим само узети секунду да кажем хвала... Не могу уопште да опшем како сте променили све у мом животу. Рекли сте ми како вам је моја музика помогла, утицала на вас, али морам рећи да су ваша љубав и подршка утицали на мене. Осећам се понизно и захвално. Шта год да се догоди вечерас, молим вас, знајте да сам дао све од себе. Видимо се на другој страни - рекао је Бабy Ласагна у кратком видеу.

Фото: Профимедиа

 

На друштвеним мрежама појавила се и гомила видео снимака са трга у Загребу, који је био препун људи, који су свим срцем навијали за своју земљу и Бабy Ласагну и помно пратили Евровизију 2024, међутим победу је ипак однела Швајцарска.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: