Predstavnik Švajcarske Nemo Metler osvojilo je prvo mesto u finalu "Evrovizije 2024". Nemo je u foto finišu takmičenja bilo drugo mesto na kladionicama, a posle glasanja uspelo je ipak da dođe do prvog mesta.

Naša predstavnica, Teja Dora osvojila je 17. mesto sa pesmom "Lila Ramonda" i istakla je da je zadovoljna. 

Intersantan je podatak da je Bejbi Lazanja slučajno došao na takmičenje "Dore". Hrvatska pevačica Žiža se povukla sa takmičenja, a na njeno mesto je došao Marko, odnosno Bejbi Lazanja kojije oduševio svet. 

Foto: Profimedia

 

 Žiža je rešila da se zahvali Marku, pa je na Instagram profilu podelila njegovu pesmu "Rim Tim Tagi Dim" u sporijem tempu.

Pevačica je na jednoj od svojih objava napisala sledeće:

- Ovo nije slučajno... ovo je zapisano negde u zvezdama...Ovo se očito moralo dogoditi. Još je neverovatnije iz moje perspektive jer znam koliko se situacija moralo posložiti, da vam bar mogu to nekako opisati, ali mimo toga, Marko, to što si bio rezerva je trebalo bas tako biti! Ima li bolje priče od toga? FILMSKI! To je samo dokaz da kad je nekome nešto suđeno - naći će put! - napisala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

 

Marko se pre finala oglasio u kratkom videu svojim pratiocima: 

- Želim samo uzeti sekundu da kažem hvala... Ne mogu uopšte da opšem kako ste promenili sve u mom životu. Rekli ste mi kako vam je moja muzika pomogla, uticala na vas, ali moram reći da su vaša ljubav i podrška uticali na mene. Osećam se ponizno i zahvalno. Šta god da se dogodi večeras, molim vas, znajte da sam dao sve od sebe. Vidimo se na drugoj strani - rekao je Baby Lasagna u kratkom videu.

Foto: Profimedia

 

Na društvenim mrežama pojavila se i gomila video snimaka sa trga u Zagrebu, koji je bio prepun ljudi, koji su svim srcem navijali za svoju zemlju i Baby Lasagnu i pomno pratili Evroviziju 2024, međutim pobedu je ipak odnela Švajcarska.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: