Теја је Србију представила песмом "Лила рамонда", којом се пласирала на 17. место. 

Млада звезда је истакла да је постигнутим резултатом задовољна, а онда је пренела своје утиске о целокупном такмичењу: 

- Нисам имала нека очекивања, имали смо доста дешавања на Евровизији, гласови су се усмерили на пар фаворита да се нешто не би десило и да би се нешто десило. Задовољни смо како је све испало, наступ нам је био предобар и лепи су коментари. Много нам је драго што је Бабy Ласагна из Хрватске освојио телевотинг - казала је Теyа Дора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Осврнула се на доделу поена Хрватске публике, али и на жири и дисквалификацију Холандије: 

- Публика из Хрватске нам је дала 12, жири је дао 3... Жао ми је што нам нису дали, наравно. Не знам ни ко је био жири тамо. Била је чудна атмосфера, везано за дисквалификацију Холандије... Није било толико забавно. Нисмо имали толико времена да се дружимо са другим представницима. Што се тиче Израела, сви знају шта се ту дешава... Ми смо тамо били да представимо земљу на најбољи начин, да ширимо љубав -изјавила је Теја, па је дала коментар о победнику Нему из Швајцарске: 

- Победничка песма ми се допада, другачија је, занимљива. Наступ је феноменалан, не знам како је успео да уради све оно. Волела бих са свима да наставим дружење, неке од њих сигурно нисам ни упознала, морам признати. 

Фото: Профимедиа

 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: