Према писању медија, регионална звезда је свог наследника Мариа крстила током јучерашњег дана у Храму Светог Великомученика Димитрија у Београду.

Јуче је иначе прославила и крсну славу, Светог Василија Острошког. 

Певачица је сина крстила у кругу породице и блиских пријатеља. После крштења, послужена је гозба за најближе, односно направљен је породични ручак. 

Фото: Инстаграм принтскрин/serifovic

 

Певачица је у првој изјави после рођења сина открила како се осећа када јој се испунила највећа жеља: 

- Дуго сам се спремала за тај тренутак, безброј пута замислила у глави како ће то изгледати... И мајка и блиске пријатељице су ми причале, али тај осећај је ипак речима неописив, нешто најпосебније... Чини ми се да је тих неколико минута првог додира трајало прекратко или предуго… Једноставно толико емоција од којих стане сваки други осећај - рекла је музичка звезда.

Неколико пута је истицала да јој се живот променио од тренутка када је постала мајка:

- Марио је сјајан, он је диван дечак. Сналазимо се сјајно. Он је мало биће са карактером који ми се допада, ако је осам сати будан, седам се смеје - рекла је Марија, која је потом открила да ли ју је мајчинство променило.

- Ако је он требао да се деси да се ја променим, онда нека је. Сада је свима јасно шта значи албум и песма "Долази љубав".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: