Сандра Африка упловила је у естрадне воде као плесачица певача Милета Китића, а након неславне и кратке сарадње отпочела музичку каријеру.

Фото: АТА имагес

 

Вишегодишња шушкања да ју је због љубоморе претукла његова супруга Марта Савић певачица је коначно прекинула, те открила у каквим су односима.

Фото: АТА имагес

 

- Та прича је тотална будалаштина. Никада се нисмо тукле нити је она мене тукла. Чак сам са својом мајком била позвана у њихов дом на ручак. нити смо се тукле, нити је она мене тукла. Ја сам чак и са својом мајком тада овај била позвана код њих кући на ручак. Прихватиле смо позив, отишле на ручак, фино се дружиле тај читав дан. Апсолутна је неистина да је међу нас икада било физичког конфликта - навела је певачица и истакла да је сарадњу са Китићем прекинула на своју иницијативу након одлуке да се бави певањем.

- Прекинула сам сарадњу са Милетом зато што сам одлучила да се бавим музиком. Тада сам била дете, породици Китић сам чинила добро у том моменту ако ћемо да будемо искрени. Марта није имала разлога да буде љубоморна на мене, а никада нисам ни приметила да јесте. Разишли смо се најнормалније јер сам ја одлучила да се бавим другим послом - закључила је Сандра за "Хајп".