Осим чланова легендарне групе који нажалост нису више са нама, на наступу у главном граду Босне и Херцеговине није било још неколико чланова - недостајао је први певач Жељко Бебек који није желео да се прикључи Бреговићу (више о томе прочитајте на ОВОМ линку), као и један од бубњара, Милић Вукашиновић

Фото: АТА имагес

 

 

Управо је Милић неколико дана на друштвеним мрежама "поткачио" Горана Бреговића због 50. годишњице "Бијелог дугмета" и одржавања турнеје под називом "Доживјети стоту".

Вукашиновић је у објави на Фејсбуку назвао Бреговића "мишем мекињашем" јер је окупио бенд за 50. годишњицу, али није позвао и њега.

Том приликом објавио је фотографију с мора где позира заједно са супругом Сузаном, а многи пријатељи и фанови су подржали његову објаву.

 

 

- Ево нас на морету, а видим да је онај миш мекињаш Бреговић окупио као групу "Бијело дугме" за педесетогодишњицу, али без мене, јер ја не свирам с мишем мекињашем. Ко се дружи са мекињама поједу га свиње - поручио је Милић Вукашиновић.

Иначе, Бијело дугме је поводом 50. рођендана кренуло на турнеју под називом "Доживјети стоту", а серија концерата је кренула у суботу у Сарајеву. 

Поред престонице Босне и Херцеговине, "Дугмићи" имају заказане концерте и у Нишу, Крагујевцу, Пули и Сплиту, а остаје да се види да ли ће се проширити списак градова.

БОНУС ВИДЕО: