Српска представница на Евровизији, Теyа Дора, вратила се из Малмеа, а гостујући у емисији "Један добар дан" на РТС, поделила је своје утиске са такмичења које је ове године било у сенци интрига, скандала и дисквалификације Холандије.

- Први пут кад сам ту неку еуфорију доживела и кад сам скапирала где се налазим, било је кад је била проба с публиком пред полуфинале. Осетила сам се баш лепо и почаствовано што сам тамо. И за финале и за полуфинале ме је лупио адреналин, позитивна трема и енергија, рекла је Теyа Дора.

Теyа Дора је освојила 17. место. Победник Евровизије је Немо из Швајцарске, док је друго место освојио Бејби Лазања из Хрватске

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је открила како је изгледало дружење са учесницима из других земаља, с обзиром на околности.

- Дружења није било толико због ситуације, осим у тој једној просторији где смо се спремали за наступ, и ту је било хаотично, па и немаш много времена да искомуницираш с другим учесницима, максимум десетак минута. Ја сам се на мини-турнеји пре саме Евровизије највише дружила с близанцима из Шведске, са предсавницима Украјине, наравно са Бејби Лазањом, имали смо чак и заједничку журку, на којој су били Рејвен и представници из Словеније.

Теyа Дора се потом осврнула и на то колико су скандали утицали на саме извођаче.

- На мене, искрено, не много. Ја сам се само концентрисала на оно шта треба да урадим. Наравно да сам примећивала ствари које су се дешавале око мене, било је доста непријатних момената - вриске, свађе артиста и неких медија, истакла је.

БОНУС ВИДЕО: