Како даље сазнајемо, Марко Миљковић је одбио да уради алкохолни тест, а процена полиције је да је Миљковић у тешко алкохолисаном стању и са тим у вези му је и изречена мера задржавања, а мораће да плати и одређену казну.

Комшија Марка Миљковића је средњих година и како је изјавио, није био био присутан када се инцидент догодио, али тврди да је његова супруга доживела стрес. 

Фото: АТА имагес

 

Новинари "Ало" медија сазнају, трудна комшиница Марка Миљковића је покушала да га смири и склони како не би настала већа драма, али пошто у томе није успела, насрнула је на њега: 

- Када се Марко приближио вратима она је на њега насрнула и огребала га - истиче добро упућен извор за Ало!.

Марко није био агресиван према трудници, али јој је упутио претње у афекту: 

- Процена полиције јесте да је Марко у тешко алкохолисаном стању. Уколико се његове претње полицији и бахато понашање наставе и сутра, сигурно ће га задржати 72 сата. Уколико пред судијом покаже покајање и договори се, платиће 100.000 динара и изаћи до подне. Све зависи и од тога да ли ће га полицајц теретити  за увреде и претње. Најбољи сценарио је да спусти лопту, да се смири и да се договори са судијом, плати казну и заврши хаос који је сам и направио. Да није претио полицији и комшиници или да је бар пристао на тестирање без прављења хаоса и увреда на рачун полиције, изашао би чим би се отрезнио - закључује извор за Ало!

БОНУС ВИДЕО: