Како медији наводе, Миљковић се осећао на алкохол и све време је причао неповезано "Шта је 160 км на сат...", збуњујући све око себе.

Марка је привела полиција, па је после одведен на Ургентни центар. Потом је настала нова драма када су га послали у психијатријску установу "Лаза Лазаревић".

Испред зграде у којој живе на Бежанијској коси настао је прави хаос, разбијена јаја су била свуда около. Сада је комшија са којим је Марко ушао у конфликт дао изјаву: 

- Њега је кућни савет пријавио, из приче знам шта се дешавало. Чуо сам да Луна није ту, отац је ваљда доаш по њу. Нисам чуо да је у Лази. Нисам очекивао овако понашање, а нисам ни очекивао мајсторе јутрос код куће, то питање мора да се реши, не знам шта је требало, да му се писмено обратим? Изненађен сам, то јесте падало на терасу, али то је пола сата посла, то инвеститор ради, нисам ја ангажовао радове. Ја сад морам да чистим терасу, шторкава је од јаја. Запекло се све, није лако очистити. Имам две мале бебе кући и трудну жену, у петом месецу је трудноће, претрпела је стрес - испричао је комшија.

Фото: АТА имагес

 

Миљковић се потукао, а приликом сукоба је задобио модрице и посекотине по телу. Луна је била приутна, али ниј ништа рекла док је полиција била ту. 

Подсетимо, Луна и Марко су се упознали у "Задрузи". Уследило је венчање, те рођење ћеркица Мије и Лане, које често показују путем друштвених мрежа.

- Сад ћемо све лепо да снимимо, и да ми то лепо објавимо! Стан горе изнад мене је несавесно, без каквог одобрења од мене, просипао своје помије овде по мојој тераси и ја морам да чистим! Ја сам после тога лично узео 30 јаја са пијаце и бацио у стан горе, који се налази на трећем спрату! Ја, лично! Ја ћу да одговарам за то, ако буде требало и да платим све - рекао је Марко Миљковић прво у снимку који је објавио на мрежама.

- Ја не могу да зовем полицију, јер сам отишао горе, куцао на врата, тражио да се поведе рачуна о томе што се просипају помије по мом стану! Они су то пребацили на инвеститора, нити су рекли: "Океј, прихватићемо", нити било шта, него су пребацили на инвеститора, и ја сам у том тренутку онда отишао по 30 јаја и бацио на њихову терасу! Ето, добродошли у мој стан, видите шта се све десило... - додао је после учесник ријалитија "Задруга" и "Велики брат".

- Ја ћу све ово поставити, да знате! Ја сам све ово документовао, чисто да се зна! Ја вас смем да снимам, то знам веома добро, веома сам упознат са тим... Свако добро вам желим и све најбоље - рекао је Марко на крају и снимак поставио на свој Јутјуб канал.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: