Kako mediji navode, Miljković se osećao na alkohol i sve vreme je pričao nepovezano "Šta je 160 km na sat...", zbunjujući sve oko sebe.

Marka je privela policija, pa je posle odveden na Urgentni centar. Potom je nastala nova drama kada su ga poslali u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević".

Ispred zgrade u kojoj žive na Bežanijskoj kosi nastao je pravi haos, razbijena jaja su bila svuda okolo. Sada je komšija sa kojim je Marko ušao u konflikt dao izjavu: 

- NJega je kućni savet prijavio, iz priče znam šta se dešavalo. Čuo sam da Luna nije tu, otac je valjda doaš po nju. Nisam čuo da je u Lazi. Nisam očekivao ovako ponašanje, a nisam ni očekivao majstore jutros kod kuće, to pitanje mora da se reši, ne znam šta je trebalo, da mu se pismeno obratim? Iznenađen sam, to jeste padalo na terasu, ali to je pola sata posla, to investitor radi, nisam ja angažovao radove. Ja sad moram da čistim terasu, štorkava je od jaja. Zapeklo se sve, nije lako očistiti. Imam dve male bebe kući i trudnu ženu, u petom mesecu je trudnoće, pretrpela je stres - ispričao je komšija.

Foto: ATA images

 

Miljković se potukao, a prilikom sukoba je zadobio modrice i posekotine po telu. Luna je bila priutna, ali nij ništa rekla dok je policija bila tu. 

Podsetimo, Luna i Marko su se upoznali u "Zadruzi". Usledilo je venčanje, te rođenje ćerkica Mije i Lane, koje često pokazuju putem društvenih mreža.

- Sad ćemo sve lepo da snimimo, i da mi to lepo objavimo! Stan gore iznad mene je nesavesno, bez kakvog odobrenja od mene, prosipao svoje pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim! Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve - rekao je Marko Miljković prvo u snimku koji je objavio na mrežama.

- Ja ne mogu da zovem policiju, jer sam otišao gore, kucao na vrata, tražio da se povede računa o tome što se prosipaju pomije po mom stanu! Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli: "Okej, prihvatićemo", niti bilo šta, nego su prebacili na investitora, i ja sam u tom trenutku onda otišao po 30 jaja i bacio na njihovu terasu! Eto, dobrodošli u moj stan, vidite šta se sve desilo... - dodao je posle učesnik rijalitija "Zadruga" i "Veliki brat".

- Ja ću sve ovo postaviti, da znate! Ja sam sve ovo dokumentovao, čisto da se zna! Ja vas smem da snimam, to znam veoma dobro, veoma sam upoznat sa tim... Svako dobro vam želim i sve najbolje - rekao je Marko na kraju i snimak postavio na svoj Jutjub kanal.

(Blic)

BONUS VIDEO: