Након што је недавно испала из емисије Гранд продукције "Никад није касно", Драгани Суљкановић срећа се дебело осмехнула када је освојила позамашну суму новца у једном казину.

Наиме, Драгана је боравила са друшвом у Аустрији када су одлучили да се забаве уз игре на срећу, а певачица признаје да је имала осећај да ће нешто освојити о чему је говорила за Гранд.

– Како каже стара изрека: „Чино добро и добро ће ти се вратити“ и ја заиста верујем у то. Након вечере смо се забављали у казину и ја сам имала страшну интуицију да чу добити неке велике паре и тако је било. Одједном је блокирао аутомат и мој муж и ја смо се зачудили шта је то, када нам је пришло особље да нам честита јер смо добили џекпот. Почела сам да вичем и плачем од среће, свi су се окупили око нас и не знам ни сама како смо отишли кући где смо се радовали са нашим синовима - испричала је Драгица која је и раније освајала мање суме:

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

– Ово је први пут у животу да сам освојила такав добитак. Играм ја редовно лото, добијала сам мале суме, али сам увек била задовољна и говорила да ћу добити некад и велику суму и то се, хвала Богу десило– признаје она.

– Још нисмо дошли себи да испланирамо шта ћемо и како потрошити, али сигурно ћемо на лепе ствари и тренутке. Волела бих још једном да се захвалим, од свег срца, свима који су део емисије, Жики, Драгани, Марету, пресрећна сам што сам била део такве емисије коју ћу памтити целог живота– рекла је Драгица за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: