Јавни тужилац Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је данас саслушао ухапшеног Марка Миљковића на околности извршења кривичног дела ометање службеног лица у вршењу дужности које је извршио дана 13. маја у просторијама полицијске станице Нови Београд у које је доведен јер је претходно нарушио јавни ред и мир у згради у којој станује на Бежанијској коси, па је претио полицијским службеницима, вређао их, све време се оглушујући о њихове наредбе, након чега је покушао физички да насрне на једног полицијског службеника, док је другог руком ухватио за мали прст десне руке и на тај начин му задао лаку телесну повреду.

Окривљени је на саслушању изјавио да није сигуран да ли су тачни наводи кривичне пријаве и да се не сећа догађаја у полицијској станици, јер је био под дејством алкохола.

Фото: АТА имагес

 

 

Имајући у виду да је у питању особа које је раније три пута кривично осуђена, два пута за кривична дела са елементима насиља, јавни тужилац Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је поднео дежурном судији предлог да се према окривљеном одреди притвор,који је одбијен.

С озиром на наведену чињеницу Треће основно јавно тужилаштво у Београду ће поднети жалбу на наведено решење.

(Новости)

БОНУС ВИДЕО: