Јавност је остала без текста после инцидента који је Марко направио. Он је тврдио да су му комшије које живе на спрату изнад њих бацале помије на терасу. Комшија који ту живи је демантовао наводе и истакао да су у току мајсторски  радови. Марко је био веома љут, па је комшијама на терасу бацао јаја. Убрзо је морала да реагује полиција, која га је одвела на преглед у Ургентни центар јер је имао огреботине по себи. Коко се непримерно понашао, одведен је на преглед у психијатријску установу "Лаза Лазаревић". Његову супругу Луну која се сада налази код родитеља, је ово све потресло. Пролази кроз праву агонију.

- По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београд су донели решење о задржавању М.М. (рођен 1983. године) због кривичног дела Ометање службеног лица у вршењу службене дужности из члана 23. Закона о јавном реду и миру.

Данас ће први пут Миљковић бити саслушан, а у тужилаштво је стигао у присуству шест полицајаца и лисицама на рукама. Када је угледао новинаре, рекао је: 

- Добар дан новинари. Сликајте слободно. 40 сати самице због разбијених јаја, зато што ми је комшија нека фаца - изјавио је Марко и ушао у зграду Трећег основног тужилаштва. 

Његова супруга Луна Ђогани је код родитеља у дому. Све је доживела врло стресно и никоме није јасно због чега се Марко тако понаша. 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: