Марко је после сукоба одведен у Ургентни центар јер је имао посекотине и модрице по телу. Он је био у алкохолисаном стању, а због непримерног понашања, одведен је у психијатријску установу "Лаза Лазаревић" на преглед.

Тужилаштво је издало саопштење да је Марку одређено задржавање зато што је под дејством алкохола нарушавао јавни ред и мир, а у просторијама ПС Нови Београд окривљени је претио полицијским службеницима и вређао их, оглушавајући се о њихове наредбе, након чега је покушао физички да насрне на полицијског службеника.

Адвокат је за "Ало" открио која казна очекује Марка и да ли ће избећи затвор: 

- Минимална казна за ово дело је казна затвора од шест месеци, а имајући у виду да се нигде не спомиње било какво оружје, најтежа запрећена казна износи две године затвора - рекао је адвокат па додао да у овом случају постоје, олакшавајуће, односно отежавајуће околности. 

- Наравно, посматраће се и да ли је окривљени већ осуђиван или није, као и друге отежавајуће и олакшавајуће околности. Верујем да ће окривљени моћи да прође само са условном осудом - признаје адвокат. 

БОНУС ВИДЕО: