Јавност је остала без текста после инцидента који је Марко направио. Он је тврдио да су му комшије које живе на спрату изнад њих бацале помије на терасу. Комшија који ту живи је демантовао наводе и истакао да су у току мајсторски  радови. Марко је био веома љут, па је комшијама на терасу бацао јаја. Убрзо је морала да реагује полиција, која га је одвела на преглед у Ургентни центар јер је имао огреботине по себи. Коко се непримерно понашао, одведен је на преглед у психијатријску установу "Лаза Лазаревић". Његову супругу Луну која се сада налази код родитеља, је ово све потресло. Пролази кроз праву агонију.

Након хаоса који је правио у згради, Миљковић је тестиран и на алкохол и наркотике, а његову супругу Луну све то је веома потресло.

Она је два дана под лековима због стреса, те не може да дочека да се суочи са њим како би јој објаснио због чега је све то урадио. Марко је иначе тестиран на наркотике и алкохол.

- Луна је бесна јако, плаче и разочарана је. Оставио ју је саму са децом и направио хаос. Притом, све то је урадио у алкохолисаном стању. Није јој јасно шта му је кврцнуло у глави да уради тако нешто. Њен отац је највише уз њу, али сви су згрожени Марковим понашањем. Он ће изаћи из притвора, али ко зна како ће се све ово завршити међу њима - рекао  је извор.

Гаги Ђогани такође је открио да је Луна веома љута на Марка, као и то да су сви шокирани због читаве ситуације.

- Луна је сада својој кући, нисмо се чули са Марком, он је у полицији. Вероватно је алкохол урадио своје, нешто му је кврцнуло у глави, немам објашњење. Нисмо добро, Луна није добро, лоше је. Она је са децом, молимо Бога да све буде како треба, да Марка пусте. Сигурно ћемо разговарати, не знам шта се то десило. Ми га не познајемо таквог, у шоку смо. Луна је јако љута на њега, а опет јој је у жао. Она је јако емотивна. Надамо се да ће га након 48 сати пустити. Знам све што знате и ви. Ангажован је адвокат, сад идем код Луне - рекао је Гаги.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: