Javnost je ostala bez teksta posle incidenta koji je Marko napravio. On je tvrdio da su mu komšije koje žive na spratu iznad njih bacale pomije na terasu. Komšija koji tu živi je demantovao navode i istakao da su u toku majstorski  radovi. Marko je bio veoma ljut, pa je komšijama na terasu bacao jaja. Ubrzo je morala da reaguje policija, koja ga je odvela na pregled u Urgentni centar jer je imao ogrebotine po sebi. Koko se neprimerno ponašao, odveden je na pregled u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević". NJegovu suprugu Lunu koja se sada nalazi kod roditelja, je ovo sve potreslo. Prolazi kroz pravu agoniju.

Nakon haosa koji je pravio u zgradi, Miljković je testiran i na alkohol i narkotike, a njegovu suprugu Lunu sve to je veoma potreslo.

Ona je dva dana pod lekovima zbog stresa, te ne može da dočeka da se suoči sa njim kako bi joj objasnio zbog čega je sve to uradio. Marko je inače testiran na narkotike i alkohol.

- Luna je besna jako, plače i razočarana je. Ostavio ju je samu sa decom i napravio haos. Pritom, sve to je uradio u alkoholisanom stanju. Nije joj jasno šta mu je kvrcnulo u glavi da uradi tako nešto. NJen otac je najviše uz nju, ali svi su zgroženi Markovim ponašanjem. On će izaći iz pritvora, ali ko zna kako će se sve ovo završiti među njima - rekao  je izvor.

Gagi Đogani takođe je otkrio da je Luna veoma ljuta na Marka, kao i to da su svi šokirani zbog čitave situacije.

- Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Verovatno je alkohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa decom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi. Angažovan je advokat, sad idem kod Lune - rekao je Gagi.

(Blic)

BONUS VIDEO: