Javnost je ostala bez teksta posle incidenta koji je Marko napravio. On je tvrdio da su mu komšije koje žive na spratu iznad njih bacale pomije na terasu. Komšija koji tu živi je demantovao navode i istakao da su u toku majstorski  radovi. Marko je bio veoma ljut, pa je komšijama na terasu bacao jaja. Ubrzo je morala da reaguje policija, koja ga je odvela na pregled u Urgentni centar jer je imao ogrebotine po sebi. Koko se neprimerno ponašao, odveden je na pregled u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević". NJegovu suprugu Lunu koja se sada nalazi kod roditelja, je ovo sve potreslo. Prolazi kroz pravu agoniju.

- Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rođen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru.

Danas će prvi put Miljković biti saslušan, a u tužilaštvo je stigao u prisustvu šest policajaca i lisicama na rukama. Kada je ugledao novinare, rekao je: 

- Dobar dan novinari. Slikajte slobodno. 40 sati samice zbog razbijenih jaja, zato što mi je komšija neka faca - izjavio je Marko i ušao u zgradu Trećeg osnovnog tužilaštva. 

NJegova supruga Luna Đogani je kod roditelja u domu. Sve je doživela vrlo stresno i nikome nije jasno zbog čega se Marko tako ponaša. 

(Kurir)

BONUS VIDEO: