Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je danas saslušao uhapšenog Marka Miljkovića na okolnosti izvršenja krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju dužnosti koje je izvršio dana 13. maja u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu.

Okrivljeni je na saslušanju izjavio da nije siguran da li su tačni navodi krivične prijave i da se ne seća događaja u policijskoj stanici, jer je bio pod dejstvom alkohola.

Foto: ATA images

 

 

Imajući u vidu da je u pitanju osoba koje je ranije tri puta krivično osuđena, dva puta za krivična dela sa elementima nasilja, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo dežurnom sudiji predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor,koji je odbijen.

S ozirom na navedenu činjenicu Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će podneti žalbu na navedeno rešenje.

(Novosti)

BONUS VIDEO: