Nekadašnji rijaliti učesnik, Marko Miljković je priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, zbog narušavanja javnog reda i mira, ali i zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti. Moguće je da će dobiti zatvorsku kaznu od šest meseci do dve godine. 

Čeka se odluka suda, postoji šansa da mu daju pritvor od 30 dana. 

Poznato je i ko je pozvao policiju. U ponedeljak, policiju je oko 15 časova, pozvala J.J. koja živi u zgradi gde i Marko sa suprugom Lunom i decom: 

- Ona je tvrdila da joj on lupa na vrata, da joj je na terasu bacao jaja i da je oštetio fasadu zgrade. Ne zadugo policiji se javio i Markov komšija A.M. koji je rekao da Miljković galami i preti stanarima u zgradi, ali i u dvorištu. Policija ga je zatekla u stanu u pijanom stanju. Nije imao oružje - izjavio je izvor blizak istrazi.

Ubrzo nakon toga, kolima Hitne pomoći prevezen u "Dr Laza Lazarević". Određeno muje policijsko zadržavanje zbog pretnji komšiji, ali i zbog ometanja javnog reda i mira. 

- Miljković koji je bio pijan i u pritvorskoj sobi pretio je policajcima. Lupao je na vrata, vređao ih i nazivao pogrdnim imenima. U jednom trenutku pokušao je da udari policajca, ali ga je ovaj sprečio -  dodaje izvor.

(Informer)

BONUS VIDEO: