Svetlana Ceca Ražnatović po treći put je postala baka, a njena snaja Bogdana danas je na svet donela sina kojem su dali ime Isaija. Veljko i Bogdana intenzivno rade na proširenju porodice, dok im je ponosna baka uvek na raspolaganju za sve.

Foto: ATA images

 

 

Očigledno je da Bogdana nema poteškoće kada je rađanje dece u pitanju, dok je Ceca jednom prilikom otkrila da ona svojevremeno nije mogla da zatrudni.

Naime, Ceca je sa Arkanom dobila sina Veljka i ćerku Anastasiju, ali u početku nije sve išlo tako lako.

Foto: D. Milovanović

 

 

- Oboje smo želeli decu. Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam otišla u bolnicu "Narodni front" na vantelesnu oplodnju. Moj pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro dece - ispričala je pevačica koja je 1995. rodila sina Veljka, a tri godine kasnije i ćerku Anastasiju.

Idila je prekinuta kada je Željko ubijen 15. januara 2000. godine, u tadašnjem hotelu "Interkontinental".

Foto: N. Paraušić/ATA images

 

 

- To je za mene najgori i najteži trenutak u životu. Trudila sam se da te traumatične slike potisnem, ali i danas su mi pred očima. Teško mi je da govorim o ubistvu oca moje dece. Željko je svakodnevno prisutan u našim životima, često pričamo o njemu. To je čovek koji je obeležio moj život - priznala je Ceca za Hit.

Foto: Teodora Ćirić

 

 

- Žao mi je što ga Veljko i Anastasija ne pamte. Oni su bili bebe kada su ostali bez njega, Tasa je imala godinu i po dana, a Veljko tri. Pogađa ih kada pročitaju nešto ružno o njemu, ali to ne može da se spreči. Naučili su da žive sa neprijatnim situacijama. Mnogo im nedostaje, posebno u nekim važnim trenucima, kao što je bila Veljkova svadba i rođenje njegovog sina, koji je dobio ime po Arkanu - ispričala je Ražnatovićka.

BONUS VIDEO: