Некадашњи ријалити учесник, Марко Миљковић је приведен на саслушање у Треће основно јавно тужилаштво у Београду, због нарушавања јавног реда и мира, али и због ометања службеног лица у вршењу службене дужности. Могуће је да ће добити затворску казну од шест месеци до две године. 

Чека се одлука суда, постоји шанса да му дају притвор од 30 дана. 

Познато је и ко је позвао полицију. У понедељак, полицију је око 15 часова, позвала Ј.Ј. која живи у згради где и Марко са супругом Луном и децом: 

- Она је тврдила да јој он лупа на врата, да јој је на терасу бацао јаја и да је оштетио фасаду зграде. Не задуго полицији се јавио и Марков комшија А.М. који је рекао да Миљковић галами и прети станарима у згради, али и у дворишту. Полиција га је затекла у стану у пијаном стању. Није имао оружје - изјавио је извор близак истрази.

Убрзо након тога, колима Хитне помоћи превезен у "Др Лаза Лазаревић". Одређено мује полицијско задржавање због претњи комшији, али и због ометања јавног реда и мира. 

- Миљковић који је био пијан и у притворској соби претио је полицајцима. Лупао је на врата, вређао их и називао погрдним именима. У једном тренутку покушао је да удари полицајца, али га је овај спречио -  додаје извор.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: