На Новом Београду је у уторак, како се сумња, убијена Л.С. (55). Њу је, како се сумња, убио њен партнер Н.Л. (45) који је потом пресудио и себи, а тела је открио син (23) убијене жене.

Убиство се догодило у уторак око 17 часова у Гандијевој улици на Новом Београду, а претходила му је свађа због које су и комшије корале да реагују. Мушкарац је жену прво претукао након чега ју је заклао ножем, њено цело тело прекривено је модрицама.

"Л. је неколико дана пре смрти дошла да борави у стану своје мајке на Новом Београду, јер јој је мајка отишла у бању. Кобног дана, код ње је дошао Н. с којим је била у вези. Она га је, наводно, пустила у мајчин стан, а убрзо се иза затворених врата чула галама. Чула се вриска, цика, псовке, лупњава, а у једном тренутку као да је све утихнуло. Комшија је забринуто позвао Лелиног сина телефоном. Младић је брзо дошао, а у стану је затекао хорор", каже извор упућен у истрагу.

Комшије су чуле целу свађу. Рекли су да те сцене неће никада заборавити.

"Код нас се никад ништа слично није догодило, па смо се у среду шокирали када смо видели толико полиције и екипе Хитне помоћи. Л. и њеног дечка нашао је њен син, који је био ван себе када је отворио та врата. Кажу да је из стана изашао избезумљен и блед, трчећи. Пар се наводно, прво посвађао, а онда је уследио физички обрачун. Н. је из за сада непознатог разлога крвнички почео песницама да туче Л, а затим је дограбио кухињски нож и избо је неколико пута у тело. Несрећна жена је покушала да побегне од насилника, али нажалост није успела. Због тога је малтене читав стан био крвав. Када је видео шта је урадио, он је себи пререзао гркљан и његово тело је пронађено поред њеног", кажу комшије.

Л.С. и Н.Л. су живели заједно у Пожаревцу. Она је њега раније пријављивала за насиље.

"Њему су биле изречене три пута хитне мере забране приласка и комуницирања са жртвом. Није познато да ли су се они помирили у међувремену или је он бануо код ње у намери да јој науди", додао је извор упознат са случајем.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: