Na Novom Beogradu je u utorak, kako se sumnja, ubijena L.S. (55). NJu je, kako se sumnja, ubio njen partner N.L. (45) koji je potom presudio i sebi, a tela je otkrio sin (23) ubijene žene.

Ubistvo se dogodilo u utorak oko 17 časova u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, a prethodila mu je svađa zbog koje su i komšije korale da reaguju. Muškarac je ženu prvo pretukao nakon čega ju je zaklao nožem, njeno celo telo prekriveno je modricama.

"L. je nekoliko dana pre smrti došla da boravi u stanu svoje majke na Novom Beogradu, jer joj je majka otišla u banju. Kobnog dana, kod nje je došao N. s kojim je bila u vezi. Ona ga je, navodno, pustila u majčin stan, a ubrzo se iza zatvorenih vrata čula galama. Čula se vriska, cika, psovke, lupnjava, a u jednom trenutku kao da je sve utihnulo. Komšija je zabrinuto pozvao Lelinog sina telefonom. Mladić je brzo došao, a u stanu je zatekao horor", kaže izvor upućen u istragu.

Komšije su čule celu svađu. Rekli su da te scene neće nikada zaboraviti.

"Kod nas se nikad ništa slično nije dogodilo, pa smo se u sredu šokirali kada smo videli toliko policije i ekipe Hitne pomoći. L. i njenog dečka našao je njen sin, koji je bio van sebe kada je otvorio ta vrata. Kažu da je iz stana izašao izbezumljen i bled, trčeći. Par se navodno, prvo posvađao, a onda je usledio fizički obračun. N. je iz za sada nepoznatog razloga krvnički počeo pesnicama da tuče L, a zatim je dograbio kuhinjski nož i izbo je nekoliko puta u telo. Nesrećna žena je pokušala da pobegne od nasilnika, ali nažalost nije uspela. Zbog toga je maltene čitav stan bio krvav. Kada je video šta je uradio, on je sebi prerezao grkljan i njegovo telo je pronađeno pored njenog", kažu komšije.

L.S. i N.L. su živeli zajedno u Požarevcu. Ona je njega ranije prijavljivala za nasilje.

"NJemu su bile izrečene tri puta hitne mere zabrane prilaska i komuniciranja sa žrtvom. Nije poznato da li su se oni pomirili u međuvremenu ili je on banuo kod nje u nameri da joj naudi", dodao je izvor upoznat sa slučajem.

(Kurir)

BONUS VIDEO: