Трагичне вести задесиле су дом младе Грандове певачица Александре Тадић Ципке (25). Њен супруг, Небојша Јарин Стојићевић, преминуо је данас, а тужне вести је потврдио њен најбољи пријатељ, певач Александар Мисојчић Ксандар.

- Нажалост, информација је тачна. Управо су ми јавили. Идем у Шабац да бих био са њом у најтежим тренуцима - рекао је он.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

 

 

Стојићевић је имао 52 година, 27 лета је био старији од своје супруге, а како се сазнаје као узрок смрти наведене су - последице инфаркта.

Он је преминуо данас, током јутарњих часова.

Фото: нгбакерy.цом

 

 

Иначе, пре само нешто мање од месец дана, певачици је 22. априла ове године преминуо и свекар, отац Небојше Стојићевића.

Певачица је судбоносно "да" изговорила у тајности претпрошле године, а у јавности није желела да коментарише много о њиховом односу.

Ко је био Ципкин муж, Небојша Стојићевић?

Певачица Александра Тадић Ципка и њен супруг Небојша Јарин Стојићевић крунисали су 2022. године љубав браком, након више од 10 година везе.

Ципка никада није крила колико га воли и колика јој је подршка био, а њихова љубав је била велика иако певачица није желела у јавности да прича превише о приватном животу.

Сваки тренутак су користили како би били заједно, али, судбина их је ипак раздвојила његовом изненадном смрћу. Ципкин покојни супруг је био угледни бизнисмен, сувласник фирме која се бави увозом, продајом и ремонтом половне и нове пекарске опреме и машина.

Фото: АТА имагес

 

 

Пословао је не само у Србији већ и широм региона, а постао је и директор јавног предузећа "Инфраструктура" задуженог за инвестиције града Шапца.

Ципка је судбоносно "да" изговорила у тајности, а након свадбе признала је да изузетно ужива у брачним водама.

- Лепо је у брачном животу. Ми се волимо и поштујемо. Дуги низ година смо заједно и све смо то сада крунисали браком. За сада је све океј - изјавила је тада певачица за "Гранд" и није крила да се њен живот након удаје знатно променио.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

 

Пред певачицом и њеним супругом били су бројни планови за будућност, а његова изненадна смрт јој је несумњиво задала велики животни ударац.

(Курир, Гранд)

БОНУС ВИДЕО: