Tragične vesti zadesile su dom mlade Grandove pevačica Aleksandre Tadić Cipke (25). NJen suprug, Nebojša Jarin Stojićević, preminuo je danas, a tužne vesti je potvrdio njen najbolji prijatelj, pevač Aleksandar Misojčić Ksandar.

- Nažalost, informacija je tačna. Upravo su mi javili. Idem u Šabac da bih bio sa njom u najtežim trenucima - rekao je on.

Foto: Z. Jovanović Mačak

 

 

 

Stojićević je imao 52 godina, 27 leta je bio stariji od svoje supruge, a kako se saznaje kao uzrok smrti navedene su - posledice infarkta.

On je preminuo danas, tokom jutarnjih časova.

Foto: ngbakery.com

 

 

Inače, pre samo nešto manje od mesec dana, pevačici je 22. aprila ove godine preminuo i svekar, otac Nebojše Stojićevića.

Pevačica je sudbonosno "da" izgovorila u tajnosti pretprošle godine, a u javnosti nije želela da komentariše mnogo o njihovom odnosu.

Ko je bio Cipkin muž, Nebojša Stojićević?

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka i njen suprug Nebojša Jarin Stojićević krunisali su 2022. godine ljubav brakom, nakon više od 10 godina veze.

Cipka nikada nije krila koliko ga voli i kolika joj je podrška bio, a njihova ljubav je bila velika iako pevačica nije želela u javnosti da priča previše o privatnom životu.

Svaki trenutak su koristili kako bi bili zajedno, ali, sudbina ih je ipak razdvojila njegovom iznenadnom smrću. Cipkin pokojni suprug je bio ugledni biznismen, suvlasnik firme koja se bavi uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina.

Foto: ATA images

 

 

Poslovao je ne samo u Srbiji već i širom regiona, a postao je i direktor javnog preduzeća "Infrastruktura" zaduženog za investicije grada Šapca.

Cipka je sudbonosno "da" izgovorila u tajnosti, a nakon svadbe priznala je da izuzetno uživa u bračnim vodama.

- Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo i poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sada krunisali brakom. Za sada je sve okej - izjavila je tada pevačica za "Grand" i nije krila da se njen život nakon udaje znatno promenio.

Foto: Z. Jovanović Mačak

 

 

Pred pevačicom i njenim suprugom bili su brojni planovi za budućnost, a njegova iznenadna smrt joj je nesumnjivo zadala veliki životni udarac.

(Kurir, Grand)

BONUS VIDEO: