Будућа ташта драмског уметника, додуше, може се видети тек на Инстаграм профилу своје наследнице, која, ако је веровати фотографијама, има још два брата и сестру.

У том погледу мајка Анице Лазић може се похвалити великим богатством, а каква је њена реакција због ћеркине одлуке може само да се претпостави.

 

 

Наиме, колико год да објаве на Инстаграму и јесу и нису њено огледало, оне у великој мери откривају детаље приватности девојке Лазара Ристовског, па чак повремено и оно што не би волела да други виде.

Иако се труди да са објавама дозира, пратиоци младе глумице приметили су да је она пре познанства са глумцем много чешће објављивала породичне фотографије.

Браћа, сестра и мама чак су око празника умели да ангажују и професионалне фотографе, што је указивало на повезаност и леп однос који гаје.

 

 

Откако је једнима постала узор, док је други стављају на стуб срама, чланова породице све је мање на Аничином профилу.

Покоју слику објави са сестром, док браће и мајке за сада нигде нема.

Сви се питају да ли је одлука њена или је то, пак, одговор на питање како су чланови породице одреаговали на њену одлуку да обелодани везу са 39 година старијим глумцем, који је по свој прилици старији и од њене мајке.

 

 

Мајка Анице Лазић изузетно је лепа жена, види се достојанствена и поносна, харизматична и позитивна. Иако воли плавоседу нијансу косе, њено лице открива да је реч о далеко млађој особи.

БОНУС ВИДЕО: