Син Раде Ђуричин зове се Радан, а љубав према филму наследио је од мајке.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Из велике љубави са пиониром српске нуклеарне физике, Драгославом Поповићем која је крунисана 50 - годишњим браком родио се син јединац, Радан Ђуричин.

Радан Ђуричин своју каријеру започео је у Америци, где је његов рад био веома запажен, међутим ипак је одлучио да се врати у Србију.

Фото: репринт ТВ Новости

 

Као филмски сниматељ радио је на неким од највећих домаћих филмова попут: „Црни бомбардер“, „Балканска правила“ и „Сјај у очима“.

Фото: Јутјуб принтскрин/Тајкун

 

Чувена глумица, једном приликом је рекла да је њен син у Америку отишао на две недеље, а остао 30 година. Његов таленат брзо је испливао, те су се пословне прилике масовно отварале.

Средином деведесетих на неко време вратио се у Лос Анђелес где је упознао супругу Драгану са којом је добио двоје деце.

Ипак, живот га је недавно поново довео на наше просторе, а најновији повод је било снимање серије „Тајкун“ која је доживела велики успех, а потом и друга сезона серије „Беса“.

Будући да потиче из глумачке породице, Радан није могао да остане имун на ову уметност, а глумце је заволео свим срцем.

"Да не волим глумце, било би скандалозно. Одрастао сам у бифеу ЈДП. Одувек се трудим да им угодим. Можда се с тим не би сложила Аница Добра, која ми је једном приликом рекла да сам се вежбао на њој. Трудио сам се да је у "Црном бомбардеру" сликам што сам лепше знао и сигуран сам да то није рекла у лошем смислу, већ из љубави. Нема доброг кадра без глумца. Наравно, све потиче од сценарија.", рекао је он једном приликом.

Блиц