Ако је веровати астролозима, лако ћете моћи да идентификујете дволичне људе на основу њиховог хороскопског знака!

Лав

Лавови су отворени и шармантни, али помало претерују у свему. Имају осец́ај за драматичност и воле да играју различите улоге, али и да траже сву пажњу. Ако нису у центру пажње, у стању су чак и да потпуно измисле неку причу, само да би били примећени.

Рак

Да, Рак је сладак и осетљив, али овај знак невероватном брзином мења расположења. Мало је вероватно да ц́е причати о другима иза леђа, али често показују пред људима суптотно од онога што мисле и осећају.

Рибе

Као и Рак, Рибе су емотивне и нежне. Међутим, овај знак толико полаже на емоције, да ће без проблема изговорити "белу лаж" како би подстакао ваша осец́ања. Они знају када нису искрени и директни, али ако то одржава мир, Рибама не смета. У њима нема злобе - они само желе да се осец́ате најбоље. А ако то значи да морају да се претворе у оно што други желе да буду, Рибе ц́е то и учинити.

Шкорпија

Шкорпије откривају само оно што желе да се види. Ова тајанственост лако прелази у дволично, подмукло понашање. И док ће вама изледати као да најбољи пријатељ којег сте у животу имали, они ће заправо манипулисати да би постигли своје циљеве. У томе су толико добри, да могу да прођу године и године док не схватите да су се само поигравали с вама.

Вага

Ваге не могу да држе језик за зубима ако им кажете неку сочну тајну, те очекујте да ће је препричавати даље чим окренете леђа. Иако ће се искрено кајати ако се наљутите, оне једноставно не могу против своје природе.

Близанци

Неодлучни Близанци су најдволичнији члан Зодијака. Ово понашање произилази из жеље да се допадне свима и да буде део сваког друштвеног круга. Они ц́е рец́и или урадити нешто у једном минуту, а затим урадити потпуно супротно у следец́ем; они говоре истину у тренутку, али како се тренуци мењају, тако се мења и истина.