Млад Месец у Бику доноси нови поглед на оно што поседујете или зарађујете, а Пун Месец у Стрелцу доноси радост, оптимизам и просветљење, као и затварање и нове почетке. Како ће се оно што се дешава у космосу одразити  за ваш знак погледајте у астролошкој прогнози која следи. 

Мајски Пун Месец

Овог месеца Пун Месец пада у четвртак 23. маја у знаку Стрелца. Познато је као Цветни Месец из древних запажања Индијанаца да ово доба године (на северној хемисфери) доноси обиље цвећа. Пошто је Стрелац такође знак изобиља, то је прикладан опис, а пошто пуни Месеци имају тенденцију да увећавају емоције, немојте се изненадити ако сада мало емоционално кренете.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Под овим моћним космичким утицајем подједнако је вероватно да цћете лити сузе радоснице као и сузе туге, зато пустите све. Кључне теме код Стрелца су експанзија, истина и правда, и откриће, и без обзира који је ваш знак или знак у успону, сигурно ћете бити под утицајем овог пуног месеца у одређеној мери, у одређеној области вашег живота.

Како ће мајски пун Месец у Стрелцу утицати на ваш знак?

Ован

Ово је забаван Пун Месец, који вас чини отвореним за авантуре у стварном животу или виртуелно које говоре о вашим емоцијама. Сада бисте могли бити више у контакту са својом духовном страном или бисте могли достићи врхунац са планом који сте започели пре шест месеци да вас упозна са новим искуствима, људима и идејама.

Бик

Припремите се за трансформацију. Мајски цветни месец помаже да се ситуација повезана са новцем, обавезама или интимношћу промени на боље. Живот би могао постати емотиван под овим сноповима пуног месеца, али замислите то као крај који отвара нови и позитивнији почетак.

Близанци

Партнерства су за вас у центру пажње Цветног месеца. Можда ћете одлучити да продубите везу или одлучите да је романтична или пословна веза завршила својим током. Избегавајте исхитрене реакције у било ком смеру под овим емоционално набијеним месечевим зрацима, али сада гледајте на могућности, а не на ограничења било ког сценарија партнерства, јер су криве учења од виталног значаја за вашу еволуцију.

Рак

Пошто вашим знаком влада Месец, ваше емоције су много израженије када је Месец пун, а за вас постоји осећај све или ништа под светлошц́у пуног месеца овог месеца. Области које се сада дотичу су ваше благостање и ваше радно окружење, где бисте могли да се осећате мотивисаним да направите неке смеле и свеобухватне промене на боље које су забавније, али и праведније за све укључене.

Лав

Цветни Месец би могао да истакне вашу дивљу страну, појачавајући жељу за забавом, задовољством, романтиком и креативношћу. Забава великих размера могла би вам сада бити на уму, а космос вас ставља у центар пажње друштва. Само будите опрезни када идете на ОТТ јер би овај Пун Месец могао бити превише пун и открива, чак и за ваш знак који воли пажњу.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Ваш дом је фокус цветног месеца. Нешто што је почело пре шест месеци могло би да дође до задовољавајуц́ег закључка цхез Воус сада, или би нагомилавање емоција требало да се ослободи уз неку добру, старомодну забаву. Окупите своју породицу или посаду јер је ово ретка космичка прилика да одете куц́и.

Вага

Обично сматран гласом разума и дипломатије, могли бисте да осетите потребу да отворено кажете своју истину, јер цветни месец отвара прилику да је кажете онаквом каква заиста јесте, или барем како се осећате. Нека вам смисао за хумор буде при руци, јер духовитост може бити најбољи начин да се изнесе (или прими) тешка истина. Жеља за писањем, повезивањем, стварањем и учењем такође би могла бити подстакнута овом лунарном светлошћу.

Шкорпија

Новац и ваше вредности су сада у центру пажње, а жеља да потрошите много на оно што вам пружа задовољство је вероватно под овим експанзивним месечевим зрацима. Може ли вам новац купити срећу? Можда ћете сада бити вољни да ту теорију тестирате. Ако је често преостало превише месеца до краја вашег новца, Цветни Месец може да вам донесе позив за буђење да поново процените своје навике зараде, штедње и потрошње.

Стрелац

Цветни Месец овог месеца слеће у ваш знак, наговештавајући да је ваше време да процветате. Шта вас емотивно испуњава? Користите ову лунарну светлост да истражите своје мотиве и расположење. Екстремни успони или екстремни падови – или обоје – могли би да буду део овог искуства, јер је живот у великим животима ваш препознатљив стил. Признање, уважавање и прихватање онога што јесте можда ће вам се сада чинити потребнијим и значајнијим.

Јарац

Често се чините снажним, тихим типом, али за вас се заиста много више дешава иза кулиса. Ваш знак више воли да држи емоције суздржаним, али цветни Месец би могао да изазове успомене на неправде, неостварене снове или погрешне представе других људи о томе колико можете да будете забавни. Искористите моћ овог пуног месеца да вам помогне да видите позитивну страну ствари, чак и смешну или смешну страну ситуација са којима сте се можда борили у последњих шест месеци. Унесите више оптимизма и задовољства у свој живот тако што ћете признати прошли емоционални бол, али и нежно га отпустити.

Водолија

Могли бисте испунити амбицију доласком Цветног Месеца. Сада постоји снажна емоционална веза са пријатељима, групама и сарадницима, са потребом да поделите знање и вештине, или да поделите искуство великих размера које доноси радост и позитивност у ваш свет, или још боље, у Свет. Моћ људи влада за вас под овим утицајем, па нека ваша страст и ентузијазам, као и ваша емпатија према другима и према другима, заблистају.

Рибе

Ваша каријера је место где цветни месец сјајно сија овог месеца. Можда ц́ете завршити пројекат у коме сте стекли право задовољство и осећај постигнућа у последњих шест месеци. Може се јавити жеља да се пређе на веће ствари и шири опсег посла, где ћете бити цењени за своје напоре и искуство, али и охрабрени да стекнете више изложености и повећате своје вештине. Постоји снажан медијски осећај за ову лунарну енергију, тако да тежите да се ставите тамо уместо да се мешате у позадину.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: