Након емоционалног чишћења током пуног Месеца у Шкорпији у мају, време је да с надом погледате у будућност.

Овај млади Месец има магичну моћ да обликује нашу будућност и отвори врата дугорочном успеху. Ипак, постоји један хороскопски знак који се истиче и спреман је да своје снове претвори у стварност.

С Венером и Јупитером који се усклађују у њихову корист, овај Млади Месец има моћ да обликује њихову будућност и утре пут дугорочном успеху.

Фото: Профимедиа

 

 

Тај знак је Бик

Бикови, мајски млади Месец је у вашем знаку. Јупитер, планета среће и експанзије, утицала је на вашу слику о себи и самопоуздање прошле године, а ви сте прошли успоне и падове када сте били у центру пажње. Овог месеца млад Месец у Бику ваша је карта за завршетак старих поглавља и прихватање нових амбиција. С Јупитером и Венером у комбинацији — Јупитер симболише експанзију и срећу, а Венера привлачи радост и креативност — овај лунарни догађај вас позива да ускладите своју емоционалну истину са жељеном стварношћу.

Фото: Профимедиа

 

 

Уместо бескрајног планирања или чекања да се звезде савршено поравнају, овај млади Месец подстиче вас да предузмете тај кључни први корак. Верујте својим инстинктима и следите своју интуицију; не требају вам сви одговори одмах. Прихватањем ове енергије отворићете врата могућностима, уносећи позитивну енергију и испуњење у свој живот.

Млад Месец у Бику овог месеца не односи се само на лични раст; то је и светионик за ваше односе. У комбинацији с љубавном планетом Венером и експанзивним Јупитером, овај лунарни догађај подстиче вас да изразите своје жеље и предузмете храбре кораке у љубавном животу. Било да сте слободни и спремни за дружење или желите да продубите однос с партнером, сад је време да нешто предузмете.

Фото: Профимедиа

 

 

Прихватите смирену и луксузну енергију Бика планирањем посебног ноћног изласка или једноставно уживањем у квалитетном заједничком времену. Немојте се устручавати да потрошите мало новца за незаборавно искуство – заслужујете га.

Коначно, млад Месец у Бику представља златну прилику да привучете обиље у своје финансије. Овај космички догађај савршено је полазиште за нове путеве ширења и просперитета. Било да сте очекивали унапређење на послу или сте размишљали о новим путевима каријере, сад је време за то.

Уз Јупитер и Венеру који подижу ваше самопоштовање и самопоуздање, боље ћете артикулисати своја постигнућа и показати другима своју вредност. Стога, искористите тренутак и одлучно следите своје циљеве. И запамтите, чак и ако ствари не иду тачно како сте планирали, верујте да могу довести до још већег успеха у будућности.

(Сторy.хр)

БОНУС ВИДЕО: