Планете се померају великом брзином током месеца који је пред нама. Са ретроградним Плутоном и пуним месецом у Стрелцу, време је за промене.

Астролошка прогноза вам може помоћи да се лакше изборите са оним што вас очекује, зато је пажљиво прочитајте.

Ево вашег хороскопа за период од 22. маја до 21. јуна.

Фото: Профимедиа

 

 

БЛИЗАНЦИ

Како се Меркур поново креће напред, време је да промените брзину, надокнадите све што сте пропустили и вратите се у борбу. То је позната рутина, али овог пута постављате дубља питања о својим мотивима. Није довољно само победити у игри; мора да постоји и нешто у томе што је вредно победе.

РАК

Љубавне афере увек искрсну у погрешним тренуцима. Овај период звони на свако звоно за узбуну које познајете у смислу неочекиваности, непријатности и неприкладности, али животињски инстинкти обраћају мало пажње на ствари као што су распореди или планови за каријеру. Једноставна чињеница је да се то дешава и чини да се осец́ате живље него што сте већ дуже време. Одложите друге планове на неко време и искористите их на најбољи начин.

ЛАВ

Ово је време када се актуелизује потенцијал за промене о коме се причало на почетку године. Из низа могућих опција долази ужи списак вероватних исхода и дефинитиван резултат, све у року од неколико дана. Све је веома изненада и можда није баш оно што сте очекивали. Не дозволите да вас то одврати.

ДЕВИЦА

Провели сте више него довољно времена покушавајући да решите проблеме у ситуацији која никада неће бити боља. Сада можете видети да је једини одговор да почнете изнова и изградите нешто другачије, више окренуто будућности и са потенцијалом за будући раст. Ако људи инсистирају на томе да се држе прошлости, немате друге него да их оставите иза себе.

ВАГА

Допустили сте да вам хоризонти постану преуски, корачајући стабилним путем ка предвидљивој будућности. Заслужујете боље од тога—и овај месец ће вам дати увид у сасвим другачију будућност, пуну живота и кретања. Кажете себи: Живети тако је немогуће. Зашто? Ако вас тако снажно зове, зашто то већ не радите?

Фото: Профимедиа

 

 

ШКОРПИЈА

Када су вас на почетку године захватиле велике промене, нисте могли много да урадите поводом њих. Сада, како планете заузимају корисније позиције, можете се правилно бавити ситуацијом. Ослоните се на ствари које желите и заобиђите ствари које не желите. Разговарајте, преговарајте и склапајте договоре. Биће то тежак посао, али ускоро ћете почети да правите прави напредак.

Знате шта морате да урадите, али не знате како, због чега још нисте ни почели. Овај месец вам показује цео сценарио из другог угла, оног који раније нисте видели - и то је прави тренутак осветљења. Због тога желите да одмах кренете на посао уместо да нађете изговоре да то не учините. Вратили сте се свом старом: енергични, радознали, постављате питања, проналазите одговоре.

ЈАРАЦ

Понекад сте спори да схватите поруке које вам се дају, посебно ако је њихов садржај више емотиван него практичан. Постоји неко кога уживате да видите у овом тренутку, али изгледа да нисте схватили да се између вас ствара веза. Планете ће створити најмање три тренутка романтичног потенцијала у наредним недељама.

ВОДОЛИЈА

Иако сте вољни да учините мале уступке да бисте угодили другим људима или се повукли да бисте пустили неког другог да оде први, постоје одређени дубоки принципи од којих нећете одустати. Овог месеца ћете можда бити бачени у ватру, али ћете знати и да узвратите. Оно што следи биће потребно пажљиво управљање, али ће на крају све бити добро.

РИБЕ

Још увек имате Марса у свом знаку неколико дана, а он ће вам помоћи да направите спектакуларан напор у последњем тренутку са једнако невероватним резултатом. Када касније погледате уназад, запитаћете се како сте то успели. Нећете моћи да поновите ово – то је вероватно зато што се планетарно поравнање које вам је помогло неће поновити годинама.

ОВАН

Недавно сте били приморани да се суочите са нечим или неким о чему сте покушавали да не размишљате. Неће бити лако, али можете се утешити знајући да је ово последњи пут да ћете морати да се носите са овим конкретним проблемом. Сада припада вашој прошлости, зато је оставите тамо. Нови и позитивни планетарни утицаји вас већ воде ка нечем бољем.

БИК

Ваш највећи проблем је што када пронађете удобно место, желите да останете тамо. Са вашом владарицом Венером у вашем знаку већи део овог месеца, живот ће се сада осећати добро. Али ово је година када би требало да идете даље и пронађете нови правац за себе, сећате се? Не губите из вида оно чему тежите.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: