Сваки хороскопски знак има неке изражене особине.

Поједини се карактеришу као изузетно лепи, док други носе епитет веома успешних када је посао у питању.

Ован

Овнови се не могу похвалити нарочитим успехом у вођењу пословних преговора и одржавању пословне сарадње. Не подносе муљаторе, непоштене људе, оне који лажу, па ће им без увијања рећи шта о њима мисле, чак и по цену да са њима у потпуности прекину однос.

Фото: Профимедиа

 

 

Истраживања показују да су главни разлози због којих ће Овнови раскинути везу партнерова равнодушност, предвидивост понашања, и недостатак страсти. Те ће особине заљубљени Овнови могу доживети попут хладног туша.

Бик

Бикови заузимају високо место на лествици омиљених шефова. Веома цене таленте и способности својих подређених и сматрају да је важно награђивати марљиве, поуздане и одане раднике. Најбољи су домаћини чак и на радном месту.

Чим крочите у њихову канцеларију, послужиће вас кафом, током пословног разговора нуде скупо пиће или кекс, а преговоре завршавају у ресторану познатом по изврсној кухињи. Најрадије долазе на посао пре почетка радног времена да у тишини попију кафу и детаљно испланирају радни дан. Разлог томе је јасан, не подносе панику и нервозу, и кад их неко пожурује или прекида у раду.

Близанци

Близанци су мајстори у комуникацији, па ће брже од других знакова да почну да се споразумевају на језику земље у којој су се нашли. Често течно говоре неколико језика, а сматрају се и одличним преводиоцима. На психолошким тестовима хумора Близанци постижу изврсне резултате.

Фото: Профимедиа

 

 

Истраживања показују да су Близанци најзаступљенији у групи оних који у зрелијим годинама задржавају младалачки изглед и стил одевања, или носе смеле тонове и модне детаље који су у тренду. Спадају међу најредовније пацијенте у ординацијама психолога и психијатара специјализираних за лечење фобија изазваних ватром, висином, или затвореним просторима.

Рак

Статистика показује да Ракови спадају међу најбоље саветнике, иако себи не знају да помогну. Ванредна интуиција и урођени опрез разлог су због ког дају мудре и практичне савете.

С друге стране, ако им у љубавном животу крене лоше, они ће чешће него припадници других знакова кренути странпутицом и одати се пићу, лутањима, и претераним телесним ужицима. Ракови се не сналазе најбоље у улози надређених. Тешко успостављају ауторитет, а као недостатак им приписују превелику попустљивост. Они су штедљиви.

Лав

Лавови припадају реткој групи срећника који не подлежу треми ни паници пред излазак на испит, као ни у ситуацијама у којима морају да наступе пред публиком. Највише естрадних звезда рођено је баш у овом знаку.

Фото: Профимедиа

 

 

Они воле да се поносе оним што имају, па тако и избором партнера. Вољену особу ће поносно показивати друштву и истицати њен шарм, образовање, или лепоту. Истраживање које је спровео један угледан пословни часопис у педесет највећих америчких фирми показује да је велики број људи на челним положајима рођено у овом знаку, а у средњем менаџерском слоју је њихова заступљеност још већа.

Девица

По неким статистикама Девице су најстраственији читаоци љубавних романа. Заљубљене Девице ће прво наћи разлог против упуштања у везу, да би се тек након анализе партнерових врлина и мана препустили зову срца.

Према неким истраживањима на положајима руководилаца америчких компанија и банака оне заузимају друго место, али га досежу тек око педесетог рођендана. Девице су незнатно заступљене у популацији алкохоличара и наркомана. Разлог томе је њихово избегавање средстава која би могла да поремете рационално просуђивање или да подстакну непримерено понашање.

Вага

Мишљење да је знак Ваге један од најлепших у Зодијаку подржавају и стручњаци из козметичке индустрије. На листи мушкараца према којима жене гаје неповерење припадници овог знака су у самом врху.

Фото: Профимедиа

 

 

Сматрају их највештијим заводницима и ласкавцима, чијем је шарму тешко одолети. Очигледно да оваквој комбинацији жене још увек нису “дорасле”. Често тврде да их грижа савести подстиче да што пре изгладе неспоразум, а то је разлог због ког су спремне да направе први корак.

Шкорпија

Ако сте љубитељи црног хумора, потражите друштво Шкорпије. Људи који их познају тврде да је с њима врло забавно, а највише уживају у њиховим луцидним провокацијама и духовитим досеткама које гађају у срж проблема. Они су мајстори у свим пословима који захтевају реконструкције, реорганизације, тражење нових путева…

Они су краљеви забаве. За ову способност могу да захвале својој изванредној интуицији и потреби да побеђују друге. Понекад ће их у томе надмашити само тврди играчи Јарчеви или прилагодљиви Близанци. Ударце судбине доживљавају као својеврсни тест кога треба положити са што бољим резултатом, а проблеми им уливају додатну снагу.

Стрелац

Брачни партнери Стрелаца сматрају да је највећа мана њихових супружника склоност превари. Врлине које се код њих највише цене су толеранција и спремност за праштање, а истичу и то да у дом често уносе ведрину и динамику. Чини се као да они не воле столице.

FOTO: Vikipedia

 

 

Они важе за најразгибаније људе. Разлог лежи деломично у урођеној живахности, али многи међу њима су и верни поклоници јоге, таи чија, и разних видова гимнастике. Људи у овом знаку чешће од других људи постављају питања и траже додатне информације.

Јарац

Особе у знаку Јарца припадају оној групи која купује скупо и маркирано. Истраживања су показала да они нису страствени потрошачи и да купују само нужне ствари, при чему су им основни критеријуми квалитет и трајност производа.

Да би нека уверења о њима требало преиспитати сведочи и податак да они и нису толико верни у браку колико се сматра да јесу. Они с годинама постају опуштенији и ведрији, те стога и склонији понеком излету ван брака. Јарчев радни дан често траје до касно у ноћ. Истраживања спроведена у америчким корпорацијама и банкама показује да се они најчешће брију и пресвлаче на послу.

Водолија

Послодавци најрадије запошљавају Водолије на радна места која захтевају оригиналност. Истраживања показују да Водолије и послове на покретној траци обављају на себи својствен начин. Они су фасцинирани свим што је ултрамодерно.

FOTO: Vikipedia

 

 

Што се емотивног живота тиче, Водолије припадају групи оних с којима је тешко планирати заједничку будућност. Водолије су најотпорнији знак када је реч о промени климе и времена. Најбрже и најлакше се навикавају на необичне услове живота, поларну хладноћу, монсуне, и тропске температуре.

Рибе

Рибе су миљеници среће. Судећи по резултатима истраживања маркетиншких стручњака, за успех у каријери Риба заслужан је повољан сплет околности, више него њихова изражена амбиција. Иако понекад могу бити хаотичне и површне, истраживања нису потврдила ово мишљење.

Њихов радни сто често је затрпан папирима, што их не спречава да брзо пронађу све што им је потребно, а имају и веома добро памћење. Ретко се жале на неимаштину или недостатак новца. Припадници овог знака задовољни су и с мањим приходима. Рибе предњаче у заљубљивању на први поглед.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: