Мај је врло узбудљив месец у погледу транзита планета, па припадници многих хороскопских знакова могу да очекују интересантне промене наредних недеља.

Неке од њих биће радикалне и одредити даљи ток живота, а руски астролози издвајају пет знакова Зодијака као оне који имају прилику за неки бољитак на послу – унапређење, неочекивани прилив новца или прелазак на боље место.

Међутим, како упозоравају, они којима се смеши та позитивна промена могли би да буду мање успешни на приватном плану.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Мај 2024. обећава Овновима успех у каријери, додатне приходе, корисна пословна познанства, али ће истовремено осеитит емоционалну тензију. У другој половини маја могући су неочекивани трошкови, које треба да покушате да контролишете, али с времена на време се слободно почастите нечим што ће вам пријати.

После 25. маја почиње период у ком ћете моћи да унапредите своје вештине и јачате своје односе с другима.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Почетком маја, Близанци ће моћи да посвете пажњу усавршавању својих вештина јер је то њима повољно време за стицање нових знања и унапређивање постојећих. Али у односима су могуће потешкоће и несугласице, које ће бити блаже после 16. маја, пише 7 дней.ру.

Препоручује се да се до средине месеца више пажње обрати на здравље, док су у другој половини месеца могуће свађе са старијим члановима породице.Истовремено ћете доћи до прилике за повећање прихода, али је важно препознати је на време.

Лав

Руски астролози Лавовима почетком маја предвиђају много комуникације, али саветују да буду селективнији при одабиру новог партнера јер су у супротном могући проблеми. Они који су већ у вези или браку могли би да имају несугласице и боре се с партнерима за моћ.

Ако имате дугогодишње здравствене тегове, више им се посветите у првој половини маја јер би то могло да да боље резултате.

Шкорпија

Припадницима овог знака астролози предвиђају успех на пословним путовањима, макар и веома кратким. Време је да покажете иницијативу и одлучност, јер вам то може помоћи да унапредите своју каријеру.

После 15. маја треба да будете опрезни с улагањима, а звезде вам током читавог маја обећавају романтику и пријатна осећања. Да бисте пронашли духовну хармонију, препоручује се да се бавите креативним стварима.

(Глосси)

БОНУС ВИДЕО: