Венера у конјункцији са Ураном у Бику 18. маја изазива период узбуђења и неочекиваних дешавања у љубавним и финансијским стварима.

Изненадна привлачност

Ова конјункција је позната по томе што доноси изненадне привлачности, изненађења у односима и иновативне приступе руковању имовином и лепотом.

Венера која воли удобност у Бику је наелектрисана непредвидивом енергијом Урана, подстичуц́и вас да истражујете нове начине уживања и вредновања физичких и сензуалних задовољстава живота. Иако овај аспект може донети узбудљива искуства, он вас такође подстиче да останете отворени за промене и флексибилност у потрази за задовољством и сигурношћу.

Фото: Профимедиа

 

 

Срећан период за финансије

Истог дана, Венера такође формира конјункцију са Јупитером у Бику, појачавајући теме раста, среће и обиља у љубави, лепоти и финансијским пословима.

Ово ретко и корисно усклађивање подстиче оптимизам, великодушност и жељу да проширите своје хоризонте емотивног и финансијског типа. Јупитерова експанзивна природа у комбинацији са Венериним фокусом на задовољство и удобност може довести до уживања, али и до значајних могуц́ности за побољшање вашег животног стандарда и односа.

Време је да прихватите радост, поделите своје богатство и наклоност и уживате у благодатима које живот нуди.

БОНУС ВИДЕО: