Nakon emocionalnog čišćenja tokom punog Meseca u Škorpiji u maju, vreme je da s nadom pogledate u budućnost.

Ovaj mladi Mesec ima magičnu moć da oblikuje našu budućnost i otvori vrata dugoročnom uspehu. Ipak, postoji jedan horoskopski znak koji se ističe i spreman je da svoje snove pretvori u stvarnost.

S Venerom i Jupiterom koji se usklađuju u njihovu korist, ovaj Mladi Mesec ima moć da oblikuje njihovu budućnost i utre put dugoročnom uspehu.

Foto: Profimedia

 

 

Taj znak je Bik

Bikovi, majski mladi Mesec je u vašem znaku. Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, uticala je na vašu sliku o sebi i samopouzdanje prošle godine, a vi ste prošli uspone i padove kada ste bili u centru pažnje. Ovog meseca mlad Mesec u Biku vaša je karta za završetak starih poglavlja i prihvatanje novih ambicija. S Jupiterom i Venerom u kombinaciji — Jupiter simboliše ekspanziju i sreću, a Venera privlači radost i kreativnost — ovaj lunarni događaj vas poziva da uskladite svoju emocionalnu istinu sa željenom stvarnošću.

Foto: Profimedia

 

 

Umesto beskrajnog planiranja ili čekanja da se zvezde savršeno poravnaju, ovaj mladi Mesec podstiče vas da preduzmete taj ključni prvi korak. Verujte svojim instinktima i sledite svoju intuiciju; ne trebaju vam svi odgovori odmah. Prihvatanjem ove energije otvorićete vrata mogućnostima, unoseći pozitivnu energiju i ispunjenje u svoj život.

Mlad Mesec u Biku ovog meseca ne odnosi se samo na lični rast; to je i svetionik za vaše odnose. U kombinaciji s ljubavnom planetom Venerom i ekspanzivnim Jupiterom, ovaj lunarni događaj podstiče vas da izrazite svoje želje i preduzmete hrabre korake u ljubavnom životu. Bilo da ste slobodni i spremni za druženje ili želite da produbite odnos s partnerom, sad je vreme da nešto preduzmete.

Foto: Profimedia

 

 

Prihvatite smirenu i luksuznu energiju Bika planiranjem posebnog noćnog izlaska ili jednostavno uživanjem u kvalitetnom zajedničkom vremenu. Nemojte se ustručavati da potrošite malo novca za nezaboravno iskustvo – zaslužujete ga.

Konačno, mlad Mesec u Biku predstavlja zlatnu priliku da privučete obilje u svoje finansije. Ovaj kosmički događaj savršeno je polazište za nove puteve širenja i prosperiteta. Bilo da ste očekivali unapređenje na poslu ili ste razmišljali o novim putevima karijere, sad je vreme za to.

Uz Jupiter i Veneru koji podižu vaše samopoštovanje i samopouzdanje, bolje ćete artikulisati svoja postignuća i pokazati drugima svoju vrednost. Stoga, iskoristite trenutak i odlučno sledite svoje ciljeve. I zapamtite, čak i ako stvari ne idu tačno kako ste planirali, verujte da mogu dovesti do još većeg uspeha u budućnosti.

(Story.hr)

BONUS VIDEO: